EngleMor, Mor på Jorden, JordeModer

Inde i mit hoved har jeg startet på dette blogindlæg mange gange. ”Der var engang…”, ”Dengang jeg var 22 år gammel…” og lignende. Intet af det fungerer helt for mig. Men hvordan pokker starter jeg en historie om at jeg er mor til 3 englebørn? Nu er det sagt og nu ved du hvad du kommer til at læse om i det følgende. Så her er chancen for at hoppe fra, hvis det ikke er […]

“Din Graviditets” Fødsel

Min uddannelse som jordemoder gør, at jeg ikke kan modstå fristelsen for at se tilblivelsen af min private jordemodervirksomhed som en slags fødsel. Og ”barnet” har fået navnet ”Din Graviditet”. Jeg har født en del børn selv – og de er blevet forløst både på den ene og anden måde. Som jordemoder har jeg taget imod langt flere børn også med forløsninger både på den ene og den anden måde. Jeg har set lidt af […]