Vurdering
5,0
5,0 ud af 5 stjerner (Baseret på 38 anmeldelser)
Fremragende100%
Godt0%
Okay0%
Utilfredsstillende0%
Dårlig oplevelse0%

Jeg sætter stor pris på, at du deler dine oplevelser. 
Tryk herunder for at give en vurdering af Din Graviditet.

Digital fødselsforberedelse

maj 1, 2024

Jeg skal snart have mit andet barn og i den forbindelse ville min kæreste og jeg gerne have opfrisket nogle ting inden fødslen.

Vi har været superglade for Christians digitale fødselsforberedelse. Det passede os rigtig godt, at vi kunne se det derhjemme når det passede ind – og i det tempo, der var godt for os. Derudover har det været rart at kunne gense nogle af de “sektioner”, som vi syntes var mest relevante for os.

Det har sat en masse gode snakke igang – både omkring hvad der virkede sidst, og hvad vi ønsker for denne fødsel. Christina er god til at formidle og har en meget behagelig stemme at lytte til. Den største anbefaling herfra

Lea

Online fødselsforberedelse som kan betrygge enhver fødende

april 4, 2024

Jeg kan varmt anbefale online fødselsforberedelse hos DinGraviditet. Christinas tilgang og formidling er super god og som førstegangsfødende er jeg meget mere tryg ved den kommende fødsel. Kurset kommer hele vejen rundt omkring fødslens forskellige faser og der er helt konkrete redskaber og teknikker som enhver fødende og fødselshjælper kan bruge. En stor fordel med dette kursus er at det er online og du har adgang til det i 200 dage og dermed kan gå tilbage og gense specifikke afsnit. Kurset har det hele og kan på det kraftigste anbefales.

Charlotte Hvid Kjær

kæmpe anbefaling fra en andengangsfødende

marts 22, 2024

Som andengangsfødende havde jeg ikke troet, at jeg ville få gavn af en omgang fødselsforberedelse men det var rigtig rart at få frisket de forskellige teknikker op og fødslens mange faser.

Christina har den blideste og mest behagelige stemme, man bliver virkelig opslugt uden at det bliver kedeligt.

Jeg elsker, at kurset bliver tilgængeligt i 200 dage efterfølgende så man selv kan gå tilbage i det hvis man vil se det ekstra eller have nogle bestemte emner opfrisket.

Kæmpe anbefaling fra en andengangsfødende😍

Freya Knudsen

Løsning af spændinger efter graviditet og fødsel

marts 22, 2024

Jeg havde døjet med låst bækken / lænd sidst i graviditeten, som ikke løsnede sig umiddelbart efter fødslen. Christina lyttede til mine behov, og det gav mig en enorm tryghed, at hun med sin jordemoderbaggrund kunne tale med om graviditet og fødsel. Hun gav mig en helt fantastisk rebozo-massage, som løsnede min krop op med det samme. Dagen efter var de værste af spændingerne fortsat væk, og jeg kan nu nyde min barsel i en krop med langt større mobilitet.

Jeg kan kun anbefale at tage forbi Christina, hvis man, som jeg, døjer med spændinger som følge af graviditet / fødsel. Tak! ✨

Eva

Digital fødselsforberedelse skabte ro

marts 9, 2024

Christinas digitale fødselsforberedelse ændrede min frygt for fødslen til, at jeg nu, som førstegangsfødende, føler mig rolig og er klar til at tage det, som det kommer. Særligt positive affirmationer, en ve ad gangen og vær åben for, hvad der sker, er ting jeg har taget med mig. Christina er meget rolig i sin fremtoning, du kan springe frem og tilbage samt tage det i dit eget tempo. Det har jeg og min kæreste haft glæde af, så vi kan godt anbefale kurset.

Simone

Bedste fødselsmodning og afslapning i trygge hænder igen og igen

marts 8, 2024

Christina er helt fantastisk til at give sig tid til både at sætte sig ind i ens graviditet, men også udføre behandling. Jeg har nu gået hos Christina i to graviditeter (2022 og 2024) og det har været så godt hver gang. Hun har altid haft rene hyggelige lokaler og giver sig altid tid til at lytte hjertelyd og mærke på maven.

Behandlingerne får en ned i gear og jeg er ikke i tvivl om de har været med til at sørge for jeg fødte til termin. Første graviditet fødte jeg 40+2 efter 3 x gravidmassage/rebozo og akupunktur ugerne op til termin. Anden graviditet fødte jeg 3 dage efter gravidmassage med akupunktur 38+1.

Vil ønske jeg også havde taget fødselsforberedelse hos Christina også.

Thilde

Favner bredt!

marts 6, 2024

Jeg har fulgt DinGraviditets online fødselsforberedelseskursus, og må sige at jeg er meget tilfreds!

For det første

Hele konceptet med, at man selv kan styre hvor og hvornår man ser videoen har passet utrolig godt for os. Vi har set et kapitel ad gangen på fjernsynet i stuen. Et kapitel ad gangen gjorde det nemt at følge med, så vi fik det hele med. At se det på fjernsynet i stuen var behageligt, og nærmest lige så hyggeligt som at sætte en god fredagsfilm på.

For det andet

Christina har en utrolig behagelig stemme og stemmeføring. Hun formidler emnerne i videoen præcist og fremstår enorm troværdig. Hun formår at fortælle alt det der skal fortælles. Hverken for meget eller for lidt.

For det tredje

Opbygningen af forløbet er velorganiseret. At starte ud med den helt basale teori om de fysiske faser i fødslen og senere bevæge sig videre over i vejrtrækningsteknikker og den mentale forberedelse fungerer flydende og godt. Selvom vi sprang kapitlet med komplikationer over, så er det rigtig godt at det er med. Ligeledes at en gennemgang af en fødsel med kejsersnit bliver medtaget viser hvor bredt kurset rækker.

Andrea

Kæmpe anbefaling!

februar 6, 2024

Så fantastisk oplevelse og den bedste selvforkælelse! Jeg har fået både graviditets- og efterfødselsmassage ved Christina / Din Graviditet og jeg kan på det varmeste anbefale det!

Graviditetsmassagen blev kombineret med fødselsmodnende akupunktur og som bonus kom vores barn til verden få dage efter 🙂

Regitze

Fantastisk graviditetsmassage

januar 19, 2024

Min varmeste anbefaling hvis du som gravid har behov for ro, velvære og total afslapning. Christina er utrolig behagelig og det var et meget rart rum at træde ind i.

Charlotte Hvid Kjær

Hindeløsning

april 21, 2023

Jeg var i dag forbi og fik foretaget en hindeløsning.

Christina var utrolig god, behagelig og meget professionel i sin behandling, og tog sig rigtig god tid til, og blive klog på ens graviditet. Hun var god til og skabe tryghed og forventningsafstemme inden hun undersøgte en.

Kan klart anbefale det til andre.

Sandra Oestergaard Jensen

Fantastisk oplevelse

december 18, 2022

Jeg kontaktede Christina da jeg var 37+6 fordi jeg havde haft nogle irriterende småveer i 5 dage og ikke havde sovet om natten pga. uro og kraftige plukkeveer. Christina fandt at baby stod lidt skævt i bækkenet og fik rettet det op under samme konsultation! Behandlingen gav mig den ro jeg havde brug for, og allerede dagen efter 38+0 havde jeg haft kraftigere plukkeveer og måtte en tur på akutmodtagelsen, fordi jeg trængte til søvn. Her fik jeg tegnblødning og da jeg blev udskrevet igen dagen efter havde jeg fortsat tegnblødning og var gået fra tidligere 1 cm åben stram til 2 cm åben eftergivende dog stadigvæk lang lukket livmoderhals og manglende veer/vandafgang. Jeg har stadigvæk ingen baby (38+2), men natten har budt på heftige veer der så gik i sig selv igen efter en times tid, MEN jeg har fået en rolig og afslappet krop, og det føles som om baby presser anderledes og bedre i bækkenet, takket været Christina. Bestemt ikke sidste gang jeg besøger Christina – hun har mine varmeste anbefalinger! Trygt, roligt, skønt og meget professionel samt dygtig til sit arbejde.

Katrine

Fødselsforberedelse for 2 i de bedste rammer

maj 10, 2022

Vi havde booket et fødselsforberedelsesforløb for os som par i uge 35 og 36. Forløbet var perfekt strikket sammen til os med en god kombination af teori og praksis. Det gav os et fyldestgørende indblik i fødslens faser med stor fokus på, hvad vi som par kan gøre i de forskellige situationer omkring fødslen. Vi fik også trænet lidt åndedræt og fik prøvet kræfter med rebozoen som værkstøj.

Derudover var Christina god til at vende en utryg og kendt situation til noget trygt og noget man kan glæde sig til. Det var fantastisk!

Både min partner og jeg gik begge gange derfra fulde af mod på den store oplevelse der venter forude.

Christina er sød, varm, åben og meget professionel og god til at aflæse, hvad vi som par har brug for. Vi var fuldt tilfredse med det rum, der er blev skabt for os op til fødslen.

– bare TAK!

Julie og Rasmus

Helt fantastisk og fokus på partneren

marts 6, 2022

Vi gik hos Christina i DinGraviditet, da vi gerne ville gå til fødselsforberedelse, hvor partneren måtte deltage i hele forløbet. Det var super vigtigt for os at vi havde fået samme information om hvad en fødsel indebærer, men også hvad du som ikke-fødende kan gøre.

Vi var på et individuelt hold, hvilket var helt fantastisk, da hun kunne fokusere på det der lige præcis fyldte i vores graviditet! men hvis ikke man vil lægge det ekstra, er holdene små og her kan man få tilskud fra forsikring fx Danmark.

Da det så kom til selve fødslen, følte vi os mega godt klædt på (så godt som man kan som førstegangsfødende) til hvordan vi kunne agere i de forskellige faser. Det kan ikke overdrives hvor rart det var som fødende, at have en partner med til fødslen, som følte sig tryg i sin rolle!

Vi havde stor gavn af at have trænet både åndedrætsøvelser og rebozo inden fødslen, noget der også var rigtig god fokus på under kurset.

Jeg vil klart anbefale alle at gå hos Dingraviditet 🙂

Cæcilie von Hallas

I meget trygge hænder

februar 20, 2022

Christina er en meget dygtig og omsorgsfuld jordemoder. Jeg følte mig i meget trygge hænder, og følte mig altid set og hørt, når jeg var hos Christina. Jeg havde en rigtig hård graviditet med bækkenløsning og karpal tunnel syndrom. Christina var helt fantastisk at tale med i en svær tid.

Jeg kan kun anbefale andre, at booke tid – både til gravidmassage, samtaler og fødselsforberedelse 🙂

Julie

Bedste oplevelse

november 27, 2021

Vi bestilte en tid til hindeløsning da det offentlige ikke havde tid til at give mig en. Er SÅ glad for vi endte hos Christina, hun gav os den bedste oplevelse. Hun var så nærværende, sød, dygtig og tog sig bare rigtig god tid til os. Hun får vores varmeste anbefaling.

Line

Super fødselsforberedelse

oktober 15, 2021

Vi er et par, der fik sammensat et fødselsforberedelsesprogram alene til os, da der var optaget på Christinas hold. Det har været en meget stor fornøjelse at følge dette program. Vi er blevet rigtig godt oplyst, om hvad vi skal igennem, og hvordan vi kan hjælpe hinanden. Tilmed er Christina meget behagelig og tålmodig. Vi kan på alle måder anbefale fødselsforberedelse hos Christina.

Inger og Sara

Super god og behagelig jordmoder

september 29, 2021

Christina er god til at læse ens behov og er meget behagelig. Havde jeg mødt hende tidligere i min graviditet, havde jeg valgt hende som min private jordmoder i stedet for det offentlige. Hun giver sig god tid til en. Meget behagelig og dejlig oplevelse. Hun får min varmeste anbefaling 🙂

Mette Heick

Nærværende fødselsforberedelse i øjenhøjde

juli 21, 2021

Min mand og jeg gik til privat fødselsforberedelse i uge 36 & 37. Christina gav os de bedste redskaber, som var stor medårsag til, at vi fik så fin og rolig en fødsel af vores første barn. Undervisningen var tilpas fyldestgørende, så vi var helt med på alt der skete før, under og lige efter fødslen. Og vigtigst af alt, så var Christinas undervisningsform og teknikker så “simple” og let forståelige, så de virkede! Vi fik endda meget ros af jordemødrene under fødslen, for vores enkle og rolige tilgang. Vores største anbefaling herfra.

Helene

Tryg og meget behagelig oplevelse

marts 3, 2021

Fik i dag 40+0 foretaget en hindeløsning.

Der var en hjemlig og tryg stemning fra starten af, og følte mig virkelig taget godt imod.

Der var ro og god tid, så følte hele tiden jeg var i trygge hænder.

Kæmpe anbefaling herfra <3

Susanne Mücke

Skøn behandling og efterfølgende fødsel

januar 19, 2021

Jeg fik en fødselsmodnende behandling efter termin med konsultation, akupunktur og rebozo. Christina var super god at tale med om mine bekymringer om en evt igangsættelse, og behandlingerne var formentlig virksomme, for tre dage efter gik jeg spontant i fødsel og havde et super hurtigt, men godt fødselsforløb. Kan klart anbefale Christinas behandlinger!

Eva

Den bedste start for det nye liv...

januar 1, 2021

…begynder her.

At forberede mig med Christina har været det bedste valg, og som har haft den mest betydningsfulde og gavnlige effekt på fødslen, tilknytningen og givet en solid mental forberedelse på det nye liv. Hun har en helt særlig evne til at koble sin kompetente faglighed til en individuel og holistisk forståelse af sine patienter, og sammen med en kærlig og empatisk tilgang, får man åbnet øjnene op for hvor vigtig en grundig fødselsforberedelse er.

Hendes erfaringer fra hendes tidligere arbejde i det offentlige og ekspertise i sårbare situationer, gav mig mulighed for at tilpasse mig fra en hjemmefødsel til fødsel på hospital, samt at kunne inddrage og bearbejde forrige fødsels ærgerlige oplevelse.

Mødet med Christina gav en øjeblikkelig følelse af tryghed, tillid samt respekt og det var utroligt gavnligt for hele denne rejse, som i sidste ende blev til en rigtig god fødselsoplevelse, trods lynfødsel. Hun ser på hele mennesket og går udover det sædvanlige for at sikre at ens forberedelse og oplevelse bliver god, at man kommer styrket og mere vidende ud efter hver konsultation og at troen på ens egne evner, er bedre end da man gik ind i hendes klinik.

Isabel L.

Hindeløsning

november 8, 2020

Christina ydede en virkelig tryg oplevelse selv ved en kort hindeløsning på 30 min. Den virkede og næste morgen kom vores lille pige til verden.

Foruden hindeløsning var det vigtigste egentlig snakken med Christina som gav mig troen tilbage på at min krop nok skulle kunne klare fødslen på egen hånd uden igangsættelse, det betød alverden. Stor anbefaling herfra – imponerende hvilket trygt og professionelt rum Christina kan skabe på så kort tid.

Simone

Gravidmassage

oktober 2, 2020

Virkelig skøn og behagelig oplevelse

Stine gustafson

Graviditets massage

september 25, 2020

Jeg var til 1 times graviditets massage idag og det var det bedste jeg har gjort for mig selv i hele denne graviditet👍😄 Det var så dejlig og afslappet en oplevelse og man lå fantastisk på massagebriksen selv med en kæmpe mave. Christina var simpelthen så sød og dygtig og ud over massage svarede hun på mange spørgsmål om graviditet. Jeg kan klart anbefale det til alle!

Fie Johansson

Fødselsforberedelse i trygge rammer

juli 10, 2020

Jeg var første gang hos Christina til gravid massage, og det var skønt. Christina er et meget omsorgsfuldt menneske, og en dygtig jordemoder.

Anden gang jeg var hos Christina, var til fødselsforberedelse med min mand, og vi føler os begge rigtig godt klædt på til den forestående fødsel. Christina gav os mange gode øvelser, vi kunne lave hjemme. Hurtigt under første forberedelse skabte Christina et trygt rum, hvor vi følte at alle vores spørgsmål og tanker var relevante.

Christina får vores varmeste anbefaling!

Simone

Meget lærerig fødselsforberedelse

juli 9, 2020

Vi har været til fødselsforberedelse hos Christina som vi vil anbefale til alle. Hun er dygtig fagligt og samtidig en fantastisk formidler. Hun tager sig god tid til at svare på spørgsmål, og de trygge rammer gør samtalen afslappende. Vi føler os godt klædt på til fødslen og har fået nogle gode redskaber med som vi er sikre på at få gavn af når vi en dag når til fødslen.

Anders og Sharoon

Lækker gravidmassage

juni 16, 2020

Jeg er gravid for tredje gang og havde besluttet at denne graviditet skulle være fyldt med forkælelse og velvære, bla med gravidmassage hos “din graviditet”. Det er så lækkert bare at ligge og blive forkælet fra top til tå. Christina er så god til at give sig tid, både til at forklare og spørge ind til hvordan man har det – inden massagen, giver en skøn lang massage og giver sig tid til at mærke på maven, vurdere hvordan baby ligger og give et skøn på vægt og lytte hjertelyd efter massagen. Og man føler virkelig at der er tid og fokus på en mens man er der <3

Det kan helt klart anbefales at komme hos Christina, hun er meget sød, professionel og hun giver sig tid til en.

Malene

Tid, ro og nærvær.

maj 21, 2020

Jeg har i løbet af min graviditet nydt godt af diverse behandlinger hos Christina; en gravidmassage en træt fredag i graviditetsuge 32, hvor min krop var tung og træt og trængte til at blive næret og keret om; en gang rebozo få dage inden 40+0 for at få dybdeafspændt og frigivet oxytocin i kroppen og så en gang fødselsmodnende akupunktur 40+6 for at give kroppen et lille skub, inden jeg få dage efter ville få tilbudt en igangsættelsesplan af hospitalet. Men så langt kom jeg aldrig, for jeg fødte dagen efter nålene hjalp min krop på vej 🙂

Christina er enormt behagelig og sød, en faglig skarp og omsorgsfuld jordemoder og dygtig med sine behandlerhænder. Jeg har været enorm glad for, at der alle tre gange har været en ro, der har gjort, at jeg har følt mine tanker og behov velkomme; de har føltes vigtigere end at vi har afsluttet lige sharp på minuttet. Det har betydet enormt meget.

Jeg har også været meget glad for, at Christina har mærket på maven og vurderet babys lejring og størrelse. Der har altid været en anden ro, tid og interesse end jeg har oplevet til konsultationer i det offentlige.

Kæmpe anbefaling og tak herfra ❤️

Tina Christensen

Skøn afslappende gravidmassage

maj 8, 2020

Jeg fik en skøn afslappende gravidmassage hos Christina. Christina tog sig god tid, og jeg var meget tryg i hendes hænder. Jeg fik endda mulighed for at få lyttet hjertelyd og skønnet vægt og position på baby (uge 34). Rigtig god oplevelse, som jeg bestemt kan anbefale andre også at opsøge.

Pil

Fantastisk konsultation i en presset Corona tid - og dejlig afslappende massage

maj 5, 2020

Jeg stødte første gang på Christina på Instagram, hvor hun tilbød gratis telefonisk konsultation til alle os gravide i en ukendt corona-tid. Sille et tilfælde tænkte jeg. Jeg var netop vendt hjem fra en underlig samtale med en jordemoder og havde egentlig brug for et sted, som kunne besvare alle mine ‘dumme’ spørgsmål uden, at det skulle gå hurtigt! Vi havde en dejlig samtale, som for første gang gjorde, at jeg følte mig tryg i min graviditet. Christina tog sig tid til, at forklare om fosterets prioriteringer i livmoderen, som for mig var en viden som satte mig fri fra mine mange førstegangsgravid-bekymringer. Da regeringen meldte ud, at nu kunne der åbnes op for massage igen, var det mest naturlige, at booke ikke én, men tre tider hos Christina. Så kunne jeg møde hende og samtidig få en helt igennem fantastisk afslappende massage, som hun slutter af med, at mærke og lytte på baby. jeg blev ikke skuffet, hverken i mødet med mennesket bag profilen eller med massagen.

Jeg glæder mig til endnu 2xmassage og en fødselsmodning ❤️ De varmeste anbefalinger herfra.

Sally

Fantastisk massage!

maj 5, 2020

Helt fantastisk gravidmassage – gik derfra som et nyt menneske. Super afslappende og behageligt 🙂

Christina får mine varmeste anbefalinger!

Trine

Professionalisme og formidling i top-klasse!

april 29, 2020

Fødselsforberedelse over 2 sessioner med Christina fra Din Graviditet har været virkelig lærerigt, givende og betryggende for min kæreste og mig. Som førstegangsfødende med mange uvisheder og nogle bekymringer har Christinas nærværende og velformidlede fødselsforberedelse klædt os optimalt på til den store oplevelse. En af mange værdifulde læringer fra forløbet er samspillet mellem den fysiske og mentale del af fødselsforløbet, herunder sammenhængen mellem indre og ydre faktorer som fx vejrtrækning, afspænding, hormoner mv. En kæmpe øjenåbner for os var særligt partnerens rolle. Det var virkelig fedt at lære om alle de proaktive handlemuligheder, som helt sikkert bliver afgørende for at få en god oplevelse med fødslen – som vi begge glæder os endnu mere til nu. De varmeste anbefalinger af Din Graviditet og af super dygtige Christina herfra!

Rikke og Philip

Rikke B.

Dejlig og afslappende oplevelse

marts 13, 2020

Min gravidmassage idag var helt fantastisk og afslappende! 🙂 Lige hvad jeg havde brug for. Som et plus mærkede Christina på baby, vi lyttede til hjerte lyd og skønnede babys vægt. Jeg gik derfra med en fantastisk følelse og vil helt klar anbefale alle at besøge Christinas klinik i løbet af deres graviditet <3

Pernille

Gravidmassage og Rebozo 38+4

marts 5, 2020

Jeg har idag fået en skøn afslappende gravidmassage hos Christina, som var virkelig skøn og fik mig til at slappe helt af. Efterfølgende fik en vurdering af hvordan baby lå, lyttede hjertelyd og blev målt. Vi fik en snak om min første fødsel af en stjernekigger og min oplevelse af denne fødsel. Herefter fik jeg Rebozo massage for at hjælpe baby videre på rette vej ned i bækkenet. Synes hun gik meget grundigt til værks og var god til at forklare hvad jeg skulle fortsætte med derhjemme for at forebygge så godt som muligt at baby stiller sig korrekt i bækkenet denne gang. Kan varmt anbefale Christina.

Pernille Rasmussen

TRYGHED, HØJ FAGLIGHED OG TID

januar 27, 2020

Jeg er blevet fulgt af Christina gennem hele min graviditet, da jeg ventede mit andet barn. Christina formår at skabe en tryg stemning, hun er fagligt dygtig og altid lyttende – og bare et utroligt behageligt menneske og jordemoder. Med Christina som jordemoder er du garanteret tryghed i graviditeten, høj faglighed og tid til at blive hørt og forstået.

Hun har min varmeste anbefaling! Jeg ville bestemt vælge Christina som jordemoder igen.

Katrine

Gravidmassage woow

januar 15, 2020

Idag er jeg blevet møjforkælet med en MEGET tiltrængt luksus gravidmassage. Jeg har den sidste uges tid haft en del væske i kroppen og mit bækken har også drillet en smule, så jeg havde glædet mig meget til denne behandling hos dygtige Christina🙏❤️

Jeg er fuldstændig flyvende og min krop skriger TAK. Det var virkelig dejligt og jeg er sikker på at baby i maven kunne mærke min ro og mit velbehag. Så det var helt sikkert godt for os begge.

Det er utroligt, så taknemmelig kroppen er, når man er højgravid. Og jeg lå på maven, hvilket i sig selv var helt fantastisk. Ja, og jeg var vidst lige væk et pr gange 😜

Til sidst fik søde Christina også lyttet på min babys ❤️lyd og hvordan hun lå i maven ❤️❤️🙏 helt fantastisk dag og en god afslutning på den bedste behandling 🙏

Hvis du overvejer en gravidmassage, så vil jeg klart anbefale Christina.Det er en virkelig hyggelig oase med dejlig atmosfære, og Christina er enorm rolig og professionel og du kan føle tillid og tryghed fra du træder ind i klinikken som betyder enormt meget og har du spørgsmål el er i tvivl går du ALTID hjem med en rar og rolig følelse DET SKAL PRØVES det var den bedste gave ❤️🙏🙏 tusinde tak Christina🙏🙏

Affi

Nærværende og forstående

januar 5, 2020

Jeg har fået modningsakupunktur hos Christina. Selvom jeg ikke har det godt med nåle, fik Christinas empatiske tilgang og ro det til at være en rigtig god oplevelse, og jeg følte mig i trygge hænder. Derudover havde vi også nogle gode samtaler om mine bekymringer i forhold til fødslen, hvor hun var god til at lytte og rumme mine tanker samtidig med, at hun kom med nye perspektiver. Alt i alt en rigtig anerkendende, dygtig og nærværende jordemoder, som jeg varmt kan anbefale

Nanna

Altid trygt

november 9, 2019

Under min graviditet brugte jeg Christina meget. Hun er en virkelig varm og dygtig jordemoder, og så tilbød hun altid en nuanceret og ny vinkel på de ting jeg gik og tumlede med – som gav mig perspektiv og jeg følte mig mødt. Både med stort og småt – og hun tager sig altid den tid det tager. Jeg kan varmt anbefale Christina.

Anne