Om Din Graviditet

Privat Jordemoder Christina Maltby

Jeg hedder Christina Maltby og bor i Bagsværd med min mand og vores 3 døtre.

Efter min uddannelse som jordemoder i 2013, har jeg arbejdet på fødegang og fødemodtagelse og rigtig meget i jordemoderkonsultation. Og det er netop det faglige arbejde med gravide, som jeg brænder allermest for. Det omfatter blandt andet graviditetsundersøgelser, samtaler og fødselsforberedelse.

Jeg er meget bevidst om, at mit arbejde indebærer et stort ansvar. Og erfaringen har lært mig, at det er vigtigt at give tilstrækkelig tid og ro til at skabe tryghed og tillid, så man kan have de vigtige og mere dybtgående samtaler om graviditeten – det gælder alt fra bekymringer og angst til glæde og forventninger.

Mit løfte er, at jeg altid gør mit allerbedste for, at de gravide og par, der kommer hos mig, oplever at blive mødt og hørt med god tid til at komme til bunds i de emner, der fylder i lige netop deres liv og graviditet. Formålet er at skabe et positivt graviditetsforløb og at blive klædt bedst muligt på til den kommende fødsel og forældreskabet. 

Trygge Rammer

Hos Din Graviditet er der trygge og hyggelige rammer.

Charlotte IkastCharlotte Ikast
13:01 04 Apr 24
Jeg kan varmt anbefale online fødselsforberedelse hos DinGraviditet. Christinas tilgang og formidling er super god og som førstegangsfødende er jeg meget mere tryg ved den kommende fødsel. Kurset kommer hele vejen rundt omkring fødslens forskellige faser og der er helt konkrete redskaber og teknikker som enhver fødende og fødselshjælper kan bruge. En stor fordel med dette kursus er at det er online og du har adgang til det i 200 dage og dermed kan gå tilbage og gense specifikke afsnit. Kurset har det hele og kan på det kraftigste anbefales.
Line Krogshede MadsenLine Krogshede Madsen
19:18 16 Feb 24
Vi fik hjælp til fødselsmodning i Oktober 2023 da vi var gået over tid og stod til igangsættelse. Det var bare det bedste vi kunne have gjort! Christina er nærværende, empatisk, kompetent og man er meget tryg i hendes hænder.Jeg fik både hindeløsninger og til slut også akupunktur (vild oplevelse første gang) og rebozo som nok var det der fik vores søn bragt på plads så han kunne ‘trykke på knappen’ og kom til verden 41+4 (andengangsfødsel)MEGET ANBEFALESESVÆRDIG
Nanna DahlNanna Dahl
08:37 14 Oct 22
Vi har gået til individuel fødselsforberedelse hos Christina, hvilket på alle måder kan anbefales til fulde. Christina er dygtig, empatisk, nærværende og forløbet har nærmest været terapeutisk og bare enormt rart at være i 🥰Stor tak for at tage del i vores rejse Christina 🙏
Bertil SuadicaniBertil Suadicani
10:07 11 Oct 22
Fantastisk nærværende og god fødselsforberedelse. Stor anbefaling.
Isabel Ll.Isabel Ll.
14:42 01 Jan 21
Den gode start på det nye liv …begynder her.At forberede mig med Christina har været det bedste valg, og som har haft den mest betydningsfulde og gavnlige effekt på fødslen, tilknytningen og givet en solid mental forberedelse på det nye liv. Hun har en helt særlig evne til at koble sin kompetente faglighed til en individuel og holistisk forståelse af sine patienter, og sammen med en kærlig og empatisk tilgang, får man åbnet øjnene op for hvor vigtig en grundig fødselsforberedelse er.Hendes erfaringer fra hendes tidligere arbejde i det offentlige og ekspertise i sårbare situationer, gav mig mulighed for at tilpasse mig fra en hjemmefødsel til fødsel på hospital, samt at kunne inddrage og bearbejde forrige fødsels ærgerlige oplevelse.Mødet med Christina gav en øjeblikkelig følelse af tryghed, tillid samt respekt og det var utroligt gavnligt for hele denne rejse, som i sidste ende blev til en rigtig god fødselsoplevelse, trods lynfødsel. Hun ser på hele mennesket og går udover det sædvanlige for at sikre at ens forberedelse og oplevelse bliver god, at man kommer styrket og mere vidende ud efter hver konsultation og at troen på ens egne evner, er bedre end da man gik ind i hendes klinik.
Tina ChristensenTina Christensen
11:32 22 May 20
Jeg har i løbet af min graviditet nydt godt af diverse behandlinger hos Christina; en gravidmassage en træt fredag i graviditetsuge 32, hvor min krop var tung og træt og trængte til at blive næret og keret om; en gang rebozo få dage inden 40+0 for at få dybdeafspændt og frigivet oxytocin i kroppen og så en gang fødselsmodnende akupunktur 40+6 for at give kroppen et lille skub, inden jeg få dage efter ville få tilbudt en igangsættelsesplan af hospitalet. Men så langt kom jeg aldrig, for jeg fødte dagen efter nålene hjalp min krop på vej :)Christina er enormt behagelig og sød, en faglig skarp og omsorgsfuld jordemoder og dygtig med sine behandlerhænder. Jeg har været enorm glad for, at der alle tre gange har været en ro, der har gjort, at jeg har følt mine tanker og behov velkomme; de har føltes vigtigere end at vi har afsluttet lige sharp på minuttet. Det har betydet enormt meget.Jeg har også været meget glad for, at Christina har mærket på maven og vurderet babys lejring og størrelse. Der har altid været en anden ro, tid og interesse end jeg har oplevet til konsultationer i det offentlige.Kæmpe anbefaling og tak herfra ❤️
Nanna Soya JohansenNanna Soya Johansen
13:34 06 Jan 20
Jeg har fået modningsakupunktur hos Christina. Selvom jeg ikke har det godt med nåle, fik Christinas empatiske tilgang ro det til at være en rigtig god oplevelse, og jeg følte mig i trygge hænder. Derudover havde vi også nogle gode samtaler om mine bekymringer i forhold til fødslen, hvor hun var god til at lytte og rumme mine tanker samtidig med, at hun kom med nye perspektiver. Alt i alt en rigtig anerkendende, dygtig og nærværende jordemoder, som jeg varmt kan anbefale
js_loader
Digital Fødselsforberedelse
Digital fødselsforberedelse

Inklusiv personlig opfølgning.

Pris 495,-
Kampagnetilbud (Normalpris 695,-)