Om Din Graviditet

Privat Jordemoder Christina Maltby
Privat Jordemoder Christina Maltby

Jeg hedder Christina Maltby og bor i Bagsværd med min mand og vores 3 døtre.

Efter min uddannelse som jordemoder i 2013, har jeg arbejdet på fødegang og fødemodtagelse og rigtig meget i jordemoderkonsultation. Og det er netop det faglige arbejde med gravide, som jeg brænder allermest for. Det omfatter blandt andet graviditetsundersøgelser, samtaler og fødselsforberedelse.

Jeg er meget bevidst om, at mit arbejde indebærer et stort ansvar. Og erfaringen har lært mig, at det er vigtigt at give tilstrækkelig tid og ro til at skabe tryghed og tillid, så man kan have de vigtige og mere dybtgående samtaler om graviditeten – det gælder alt fra bekymringer og angst til glæde og forventninger.

Mit løfte er, at jeg altid gør mit allerbedste for, at de gravide og par, der kommer hos mig, oplever at blive mødt og hørt med god tid til at komme til bunds i de emner, der fylder i lige netop deres liv og graviditet. Formålet er at skabe et positivt graviditetsforløb og at blive klædt bedst muligt på til den kommende fødsel og forældreskabet. 

Trygge Rammer

Hos Din Graviditet er der trygge og hyggelige rammer.